Societat

El nord-americà John Isner guanya el partit de tenis més llarg de la història

Ha derrotat el francès Nicolas Mahut per 70 jocs a 68, després d'11 hores i cinc minuts de partit

El nord-americà John Isner ha estat el guanyador del partit més llarg de la història del tenis, que finalment s'ha acabat avui després d'onze hores i cinc minuts, repartides en tres dies, i després que aquest dimecres a la nit fos ajornat per falta de visibilitat quan ja havia batut el rècord, amb deu hores de matx.

El rival d'Isner i company del partit maratonià ha estat el francès Nicolas Mahut, que ha guanyat 68 68 jocs, dos menys que el vencedor.

D'aquesta manera Isner es classifica per jugar en la segona ronda davant de l'holandès Thiemo De Bakker.

Fins a ahir, el partit més llarg a Wimbledon era el que havien jugat els nord-americans Greg Holmes i Todd Witsken en un segona ronda de Wimbledon el 1989, que també va haver de disputar-se en tres jornades i va durar cinc hores i vint-i-vuit minuts.

No obstant això, els que tenien el rècord del partit de tenis més llarg de la història fins ahir eren els francesos Fabrice Santoro i Arnaud Clement, que van haver de jugar sis hores i 33 minuts en un partit que els va enfrontar a Roland Garros l'any 2004. Va guanyar Santoro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia