Societat

Es crea una entitat per promoure l'animació sociocultural al país

Una trentena de persones i entitats han aprovat els estatuts i la junta directiva de la coordinadora per a l'animació sociocultural de Catalunya. Es tracta d'una nova entitat, amb representació a les quatre demarcacions catalanes, que s'adreça als diferents col·lectius que estiguin interessats en la creació de xarxa, l'intercanvi d'experiències i la promoció de la pràctica de l'animació sociocultural.

Segons destaquen els impulsors de la iniciativa, la finalitat és «reactivar un moviment a favor de l'animació sociocultural que havia estat pioner a Catalunya als anys vuitanta». Una de les primeres accions que es vol impulsar des de la coordinadora és la confecció d'un mapa de l'animació sociocultural a Catalunya, que vol ser una eina viva que informi sobre les experiències, els professionals, les associacions i la formació i la investigació que s'està fent en aquest àmbit.

Els objectius són aplegar les entitats i totes les persones interessades, promoure la difusió de les activitats i projectes i impulsar formació en animació sociocultural, a més de potenciar el reconeixement d'aquesta activitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia