Societat

L'orgull gai omple els carrers de Barcelona

Organitzada per més de 30 associacions i empreses, la desfilada ha posat el punt més festiu i esbojarrat a un cap de setmana de celebracions i reivindicacions

Les activitats pel dia de l'orgull gai acabaran aquest dilluns amb un acte institucional encapçalat per Montilla

Milers de persones han participat aquest diumenge a la tarda a la manifestació del dia de l'Orgull Gai, plat fort del Pride Barcelona 2010, que des de divendres ha programat multitud d'activitats a la ciutat .

La desfilada, festiva i reivindicativa s'ha celebrat paral·lelament a les principals ciutats del món. La de Barcelona, que ha començat a dos quarts de 7 de la tarda, ha recorregut el trajecte que uneix la plaça Universitat, punt de sortida de la desfilada, i l'avinguda Maria Cristina, on es posa el punt i final a la jornada amb una gran festa.

Una tretena de carrosses, timbalers i correfocs, han estat seguits per milers de ciutadans que no s'han volgut perdre la festa.

Les activitats pel dia de l'orgull gai acabaran aquest mateix dilluns amb un acte institucional encapçalat pel president de la Generalitat, José Montilla, i la consellera d'Acció Social, Carme Capdevila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia