Societat

Les pèrdues pels incendis a Califòrnia ascendiran a més de 1.000 milions de dòlars

Les autoritats estan investigant la possibilitat que com a mínim d'un dels incendis registrats hagi estat provocat

Les esperances per vèncer a les flames que assolen el sud de Califòrnia es fan cada vegada més grans gràcies a les previsions d'una disminució dels forts vents, tot i que els danys provocats fins ara es calculen en un mínim de 1.000 milions de dòlars (més de 701 milions d'euros), tan sols en el comtat de San Diego.
Les autoritats investigaven la possibilitat que un mínim d'un dels incendis hagi estat provocat. Per aquesta raó, diversos membres de l'oficina de l'agutzil del comtat d'Orange i agents de l'FBI van registrar dimecres una casa com a part d'aquesta investigació.

Un funcionari, que va parlar a condició de guardar l'anonimat perquè la investigació està en procés, no va aclarir què va ser el que les autoritats van confiscar de la casa.

Pel que sembla, altres focs van ser generats per les línies elèctriques que es van desprendre i un altre més per l'incendi d'un vehicle. Després de tres dies d'incessants vents, altes temperatures i una pertinent sequera, les flames que han arrasat gran part del comtat de San Diego comencen a ser mitigades per les quadrilles de bombers, mentre que més de mig milió de persones evacuades de les seves llars esperen el permís per poder tornar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.