Societat

El 50% dels universitaris inscrits al portal Unilocus.com considera que el Pla de Bolonya empitjora les coses

Unilocus.com és una web adreçada a universitaris de tot l'Estat que proporciona serveis d'intercanvi d'informació

Segons una enquesta publicada al portal interuniversitari www.unilocus.com el 60% dels joves inscrits al lloc web opina que amb el Pla de Bolonya "la situació empitjora i els polítics passen". Un 22% dels votants considera que és una reforma "necessària en l'Europa actual" i el 28% restant encara "no té clar" què implica el pla.
Unilocus.com és un portal adreçat a universitaris de tot l'Estat que proporciona serveis com informació sobre assignatures, intercanvi d'apunts, informació sobre els professors , facultats i universitats, entre d'altres. Des d'aquí els inscrits poden també participar en concursos, gaudir de descomptes en espectacles i penjar les seves fotos o vídeos per donar-se a conèixer.

Un altre portal universitari, i de referència, és, www.patatabrava.com. El web va ser creat per antics estudiants de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona i ha anat extenent el seu abast. A patatabrava.com els estudiants disposen de fòrums, serveis d'intercanvi d'apunts, informació sobre assignatures i professors, entre d'altres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.