Societat

societat

La Cuina de l'Art torna a Lloret fins al 31 d'aquest mes

Les jornades gastronòmiques es van inaugurar divendres

El Gremi d'Hostaleria i l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar organitzen fins al dia 31 d'aquest mes la vuitena edició de les Jornades de la Cuina de l'Art, amb la participació de 23 restaurants i 4 hotels. Aquest any s'hi han incorporat el restaurant Seven del Gran Casino Costa Brava i el restaurant La Mar Blanca. La presentació es va fer al restaurant La Mar Blanca, i hi va assistir el director dels serveis d'Innovació, Universitat i Empresa a Girona de la Generalitat, David Mascort, i l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo. Els preus dels menús de l'art oscil·len entre els 20 i els 86 euros.

Les jornades basen els menús en el peix i el marisc en record del mètode de pesca de la tirada de l'art, que encara es fa dos cops a l'any com a activitat cultural.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.