Societat

successos

Un home mata a trets la parella i després se suïcida, a Vilanova i la Geltrú

El fill gran va trobar els cossos en el dormitori, que estava tancat per dins amb clau

L'homicida portava un bar amb la dona

No hi havia cap denúncia

Un home de 43 anys va matar ahir a trets la seva parella, de 42, en el domicili conjugal de Vilanova i la Geltrú (Garraf), i després es va suïcidar amb l'arma de foc. Els fets van tenir lloc a la matinada –l'autòpsia determinarà l'hora exacta–, però els mossos no van localitzar els cadàvers fins a primera hora d'ahir al matí, després que el fill gran del matrimoni descobrís els cadàvers dels pares en el dormitori del pis, que estava tancat amb clau per dins. Quan van arribar, els agents van trobar els cossos de l'home i la dona, tots dos de nacionalitat espanyola, i l'arma al costat. L'home era caçador i practicant de tir al plat, i tot apunta que hauria utilitzat algun tipus de silenciador perquè els veïns no sentissin cap soroll.

Fonts policials van confirmar ahir que no existia cap ordre vigent d'allunyament de la parella, ni cap denúncia de la dona contra el seu company sentimental, que no tenia antecedents per altres delictes, segons van comunicar les mateixes fonts. La policia investiga ara el mòbil del crim, però sembla, per tots els indicis que estaria relacionat amb qüestions sentimentals. Per la seva banda, els veïns van assegurar ahir que no havien detectat mai cap “problema” entre la parella, que treballaven junts en un bar de la ciutat, propietat de l'home. L'Ajuntament ha convocat una concentració en rebuig pels fets, per avui el migdia, en una jornada decretada com a dia de dol.

LES XIFRES

9
dones
han mort a les mans de les seves parelles o exparelles en el que va d'any a Catalunya, 58 a tot l'Estat.
3
víctimes
havien denunciat prèviament els seus agressors a Catalunya abans de ser assassinades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.