Societat

immigració

Premis Candel per a Salt, Olot i 9 Barris Acull

La Fundació Lluís Carulla guardona el Consell Comarcal del Vallès Occidental i TV3

L'institut La Garrotxa d'Olot, per l'experiència Ull, canvi i acció; la Xarxa 9 Barris Acull de Barcelona, per La Prosperitat Cultura en Acció 2, i la biblioteca Massagran de Salt, per les diferents iniciatives que fa anys que porta a terme, van rebre ahir un dels premis Francesc Candel en un acte celebrat al Pati Llimona de Barcelona.

Els guardons, que arriben a la setena edició i que estan destinats a premiar i difondre les bones pràctiques en l'àmbit de la integració dels ciutadans, també han reconegut aquest any la mostra Viatge a Tatinutropo. Exposició itinerant sobre prejudicis i rumors, del Consell Comarcal del Vallès Occidental, i el reportatge Sota el vel, del programa Entre línies, de TV3.

Els premis de la Fundació Lluís Carulla tenen el suport de la secretaria per a la Immigració i donen suport a entitats que afavoreixin el civisme, la convivència i el reconeixement del país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.