Societat

El lipdub per la independència de Vic ja supera el milió de visites

El vídeo penjat a YouTube aconsegueix 1.000.750 reproduccions en dos mesos i mig

La iniciativa va aconseguir el rècord mundial de participació en un lipdub amb 5.771 persones

El lip dub per la independència rodat a Vic el 24 d'octubre passat i penjat al YouTube tres dies després ja ha aconseguit superar el milió de visites. De fet, aquest dimarts al matí ha acumulat 1.000.750 reproduccions.

El lipdub de Vic, que té el rècord mundialde més participants amb 5.771 persones acreditades per la World Records Academy, es va rodar pels carrers de la capital d'Osona i amb la cançó La flama dels valencians Obrint Pas com a protagonista.

El lipdub -filmat en un sol pla seqüència- va acollir colles de diables, castellers, sardanistes i tot un seguit de tradicions catalanes que, junt amb la nombrosa participació de la gent, va fer possible el rècord de participació. L'objectiu dels organitzadors és, tal com s'indica en la presentació del vídeo, “fer saber, a tot el món, que Catalunya és una nació i com a tal necessita la independència per assegurar-se la supervivència i el futur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.