Societat

La ultradreta espanyola exhibeix l'urna robada a Terrassa

El grupúscul Alianza Nacional s'atribueix l'atac a un punt de votació, l'agressió als voluntaris i el robatori de la urna amb un centenar de vots dipositats

Terrassa Decideix va presentar denúncia als Mossos d'Esquadra i a la Policia Municipal per aquests fets

El grupúscul d'ultradreta nacionalista espanyola Alianza Nacional ha publicat al seu web la imatge de la urna robada amb violència a Terrassa el passat 23 de gener en el transcurs de la jornada de votació de la consulta sobiranista efectuada en aquesta localitat del Vallès Occidental.

Aquesta formació s'atribueix així l'autoria de l'assalt a un punt de votació situat al Parc dels Catalans, l'agressió als voluntaris que en aquell moment atenien la votació i el robatori de l'urna amb unc entenar de vots dipositats. A més a més, Alianza Nacional justifica els fets amb la necessitat de passar a “l'acció directa” contra “els enemics d'Espanya” davant el que consideren “omissió per part dels poders de l'Estat del seu deure de salvaguardar la unitat nacional”.

Terrassa Decideix, entitat organitzadora de la consulta, ja va presentar denúncia en el seu moment als Mossos d'Esquadra i la Policia Local per l'assalt al punt de votació i el robatori de l'urna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.