Societat

El toro mallorquí, repintat amb flors roses i blanques

La nova pintada apareix quatre dies després que fos pintat de negre per tapar els colors de la bandera gai

El famós toro d'Osborne llueix també un missatge que diu ‘Ja és primavera a Son Munar'

Ja és primavera a Son Munar és el nou missatge que llueix el famós toro d'Osborne de Mallorca, que ara també apareix decorat amb flors roses i blanques. Son Munar és la finca on està ubicat, que es troba entre les localitats mallorquines d'Algaida i Monturi a la carretera de Manacor, i de moment ningú ha reivindicat l'autoria dels fets.

Aquest dimecres s'ha despertat amb un nou aspecte, quatre dies després que diverses organitzacions de tendència conservadora com la Fundación Círculo Balear o Los Tertulianos del Mesón, acompanyades de dos membres del PP, el pintessin de negre per tapar els colors de la bandera gai que lluïa des del passat 13 d'abril.

El portaveu del Tertulianos del Mesón, Isidro Macía, va demanar a “les autoritats competents” que el vigilessin perquè és un “símbol” protegit pel Congrés dels Diputats des del 1994 com a “herència cultural i artística del paisatge cultural espanyol”.

Els autors de la nova fisonomia del toro haurien actuat de nit i de manera ràpida ja que es pot veure com la pintura ha regalimat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.