Societat

Plega el president de les discoteques

Joan Díaz, fins fa poc president del sector a Lloret, admet que la pressió al sector de l'oci nocturn hi ha influït

El president del Gremi de Sales de Festa i Discoteques de Lloret de Mar, Joan Díaz Soler, va dimitir fa pocs dies i ara mateix el gremi encara no té un relleu. Díaz, que és propietari de la discoteca Hollywood, va al·legar motius personals, però també va admetre que la pressió a què s'ha vist sotmès el gremi arran dels disturbis hi ha influït. També va admetre que hi ha “discrepàncies” al gremi, i que ell ha lluitat per fer les coses “al millor possible”.

Per altra banda, els turistes francesos que arriben el cap de setmana (uns 1.200) i que s'allotjaran a l'H Top Gran Casino vénen a través de l'operador Playayfiesta, en una d'aquelles combinacions que ara l'Ajuntament vol anar reconduint: el tot inclòs i un operador que ven Lloret com una destinació molt barata per a joves. Com a mesura preventiva, la policia s'ha posat en contacte amb la direcció de l'hotel per minimitzar possibles incidents, i és que, segons fonts policials, els hostes d'aquest establiment sempre acostumen a provocar algun altercat. L'hotel s'ha compromès, segons la policia, a no deixar sortir els seus clients al carrer amb begudes alcohòliques –posaran rètols a l'interior de l'establiment–, incrementaran la vigilància i faran signar un document als usuaris en el sentit que si no es comporten correctament poden ser expulsats de l'establiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.