Societat

La Jove de Tarragona carrega el primer 5 de 9 amb folre de la temporada

La Jove tarragonina assoleix una construcció de gamma extra per primera vegada a la seva història

El castell s'ha ensorrat quan l'enxaneta feia la segona aleta

La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona ha aconseguit carregar aquest divendres el primer cinc de nou amb folre de la temporada i el primer de la seva història en la diada castellera de Santa Tecla dins els actes de la Festa Major de Tarragona. Per a la Jove tarragonina és especialment important haver assolit aquesta fita, doncs va ser la primera colla castellera que va intentar aquesta construcció en el concurs de Tarragona de l'any 1994.

La Jove dels Xiquets de Tarragona ha intentat el cinc de nou en la primera roda. Després d'un peu desmuntat, la colla ha aixecat la construcció, molt tremolosa, que s'ha ensorrat quan l'enxaneta feia la segona aleta. D'aquesta manera, la Jove esdevé la sisena colla que assoleix una construcció de gama extra.

En la segona ronda, la Jove tarragonina ha assolit, sense gaires problemes, el 4 de 9 amb folre i en la tercera, ha carregat el 3 de 9 amb folre. Amb aquesta actuació, la Jove aconsegueix la millor actuació de la seva història.

Pel que fa a l'altra colla local, els Xiquets de Tarragona ha aconseguit descarregar el 5 de 8, el 4 de 9 amb folre i el 3 de 9 amb folre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.