Societat

universitats

Ripoll renuncia a la reelecció com a rectora de la UAB

La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Ana Ripoll, ha comunicat als degans de les facultats que renuncia a presentar-se a la reelecció al càrrec. Ripoll ha anunciat aquesta decisió després que al desembre anunciés que avançaria les eleccions a rector. Durant la pròxima reunió del consell de govern de la universitat, prevista per al 14 de març, es decidirà el calendari de les eleccions a nou rector, que s'estima que seran cap al mes de maig vinent.

La UAB està vivint una gran tensió a causa dels moviments preelectorals i la greu situació econòmica que experimenta. Els nervis s'han agreujat arran de l'anunci del govern català de designar un “comissionat de comptes” per garantir l'aplicació del pressupost de la UAB a petició del Consell Social. El govern inclourà aquesta figura, que només actuarà si ho demanen les universitats, en la llei d'acompanyament dels pressupostos ja en tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.