Societat

Els sindicats d'estudiants insten a continuar les mobilitzacions

Convoquen tancades per a demà en diferents dependències universitàries

Adhesió massiva a la vaga del 29 de febrer contra les retallades

La vaga convocada per al 29 de febrer per part del Sindicat d'Estudiants, a escala estatal, contra les retallades, comptarà al País Valencià amb l'adhesió de la Federació Valenciana d'Estudiants Faavem.

El portaveu d'aquest col·lectiu estudiantil, Albert Ordóñez, ha comparegut hui en roda de premsa, acompanyat de representants del Consell de la Joventut Valenciana, el Bloc d'Estudiants Agermanats, Campus Jove, Acontracorrent i del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, per instar a continuar amb les mobilitzacions. Ha detallat que la vaga a València inclourà una manifestació i una ocupació del rectorat de la Universitat de València, i ha avançat que aquest dimarts hi haurà tancades en diferents dependències dels tres campus universitaris. Dimecres a la nit es tornarà a ocupar el rectorat “per tots els estudiants”.

Ordònez ha remarcat que “es treballarà dia a dia fins a aconseguir algun resultat”. “Sense insistència no es podrà aconseguir res”, ha afegit.

Respecte a les pintures en edificis històrics de la ciutat i a la seu del PP en al·lusió a la “primavera valenciana”, Órdonez les ha atribuïdes a la “rebel·lia i el descontentament dels estudiants”. “Quan ningú no et fa cas comencen a parlar les parets”, ha assegurat. En relació amb les reunions amb la consellera d'Educació, i la delegada del Govern, Ordóñez ha declarat que “som sentits, però no escoltats”.

El representant estudiantil ha recordat que “les mobilitzacions van començar per les retallades econòmiques i de participació estudiantil” i ha assegurat se li va quedar cara d'“incredulitat” quan el president Fabra va negar durant la sessió de control en les Corts que hi haguera retallades en educació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.