Societat

La vida social

L'Ajuntament d'Olot convida al circ

Vol premiar amb una entrada econòmica al Wonderland tots aquells que hagin col·laborat amb la ciutat

La proposta va adreçada a més de 3.000 olotins, que estan en associacions o utilitzen serveis municipals

L'Ajuntament d'Olot ha volgut agrair a tots els veïns que s'impliquen amb la ciutat d'una manera o una altra institucionalitzant el Dia del Ciutadà i convidant-los al circ, el Wonderland, que estarà a la capital garrotxina durant la Setmana Santa, del 5 al 9 d'abril. En concret, el convit és per al 6 d'abril a la funció de les set de la tarda i hi ha 900 places a disposició dels col·laboradors, que tindran l'entrada a un preu mòdic de 5 euros. Es tracta dels qui han participat fins ara al programa municipal la Ciutat dels Detalls, un canal de comunicació d'incidències, de desperfectes a la via pública, de suggeriments, etc., que n'ha registrat més d'un centenar. També, hi ha els usuaris dels carnets Cooltura Jove i d'usuari d'instal·lacions esportives municipals. I, finalment, l'entrada del Dia del Ciutadà està oberta a tots els olotins que pertanyin a alguna entitat local. En total, la convocatòria per premiar les actituds cíviques va adreçada als 2.000 abonats del carnet de cultura jove, al miler del d'instal·lacions esportives, al centenar d'abonats del Teatre Principal d'Olot i als 150 que han participat al programa la Ciutat dels Detalls.

El circ Wonderland ha estat un dels destacats del Festival Internacional del Circ que s'ha celebrat recentment a Figueres. Els preus de les funcions oscil·len entre els 10 i 20 euros per als infants i entre els 15 i 20 per als adults. Les entrades s'han d'adquirir a les oficines de l'Institut de Cultura d'Olot i a l'Oficina de Turisme de l'Hospici. El convit no té cap cost per al govern local. El circ, que recentment, ha actuat a Girona, s'instal·larà al recinte firal de l'antiga estació del Carrilet d'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.