Societat

la Vida social

Les havaneres de Calella es renoven

La tradicional cantada del 7 de juliol tindrà enguany propostes complementàries el divendres i el diumenge

La cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell se renova en la 46a edició, que enguany tindrà un format més ampli, amb propostes complementaries a la tradicional trobada de dissabte a la platja del Port Bo. La renovació afecta cares i formacions, uns canvis que busquen el rejoveniment dels participants i cerquen una oferta més àmplia i allargada en els temps per a aquells que s'acosten a Calella aquell cap de setmana. Enguany, la proposta musical deixarà de ser única i s'estirarà des de divendres a diumenge. El dia 6 de juliol s'inaugurarà el Festival de Cançó de Taverna i Havaneres, amb la proposta Vull tornar-te a veure, que anirà a càrrec de la cantant Neus Mar i el músic saltenc Joan Nitu Figueras, que faran versions de Josep Bastons, considerat pare de l'havanera moderna i en català. El concert es farà al passatge Bepes (pati de la biblioteca de Palafrugell) i les entrades es poden adquirir a les oficines de turisme i al Teatre Municipal de Palafrugell amb un preu únic de 10 euros.

Dissabte es farà la tradicional cantada d'havaneres amb el denominador comú de la joventut. En aquesta edició hi prendran part els grups Els Cremats, Peix Fregit, Trio Arrels de Menorca, Arjau i l'Empordanet. En la línia dels darrers anys, el repertori s'amplia amb gèneres “cosins germans” de l'havanera i l'organització permetrà la interpretació d'una cançó que no sigui estrictament havanera. Les entrades es poden adquirir al portal www.ticketmaster.es i a través del número 902 15 00 25. S'ha establert un preu únic de 25 euros.

Per tancar el cap de setmana, diumenge a la plaça del Port Bo, a les 10 de la nit, s'oferirà l'espectacle A prop del mar, a càrrec del grup Port Bo i la cantant Nina. A través dels mateixos mecanismes d'adquisició d'entrades anticipades, es poden comprar a un preu de 15 euros. Com divendres, el pes estarà en mans d'una veu femenina amb un repertori també de cant de taverna i d'havaneres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.