Societat

gastronomia

Rècord de participació en el Suquet de Peix de Blanes

Hi participen 18 restaurants, més que mai, amb menús de 35 a 45 euros

Les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de sa Palomera de Blanes comencen demà amb més restaurants participants que mai. En aquesta cinquena edició, un total de 18 restaurants –l'any passat n'eren 11– ofereixen menús amb el suquet com a plat principal. Els preus oscil·len entre els 35 i els 45 euros. “L'objectiu és difondre la bona restauració de Blanes i, en concret, els productes autòctons”, va destacar Lourdes Fàbregas, primera tinenta d'alcalde de Blanes i responsable de Promoció de la Ciutat. De fet, “la immensa majoria del producte” que s'ofereix en les jornades procedeix de la Confraria de Pescadors de Blanes, que també s'implica en jornades de portes obertes. La tinenta d'alcalde també va destacar com a objectiu “donar a conèixer Blanes com a destinació turística”. I per conèixer més informació dels assistents a les jornades, aquest any, com a novetat, es demanarà als comensals que responguin una enquesta. Fins ara, aproximadament la meitat dels participants en les jornades eren de Blanes i l'altra meitat, de fora.

Els restaurants participants i els menús que ofereixen es poden consultar a la pàgina web www.turisme.visitblanes.net.

Les Jornades del Suquet de Peix tenen lloc fins al 15 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.