Societat

gastronomia

La Cuina del Peix de l'Art es pot tastar durant tot el mes a Lloret

Les jornades gastronòmiques del peix i el marisc, presents en 25 restaurants, celebren deu anys

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Peix de l'Art se celebren fins al dia 31 d'octubre en més de vint-i-cinc restaurants i hotels de Lloret de Mar.

Les jornades arriben aquest any a la desena edició, i són organitzades per l'Associació de Bars i Restaurants i el Gremi d'Hostaleria de Lloret i Lloret Turisme.

Els menús dels restaurants tenen com a principals ingredients el peix i el marisc i persegueixen un doble objectiu: en primer lloc, donar a conèixer l'excel·lent gastronomia dels restaurants i hotels de Lloret de Mar, i, en segon lloc, ajudar a la desestacionalització, contribuint a allargar la temporada.

Les X Jornades de la Cuina del Peix de l'Art tenen enguany unes promocions especials: amb la presentació de la factura del menú de la Cuina del Peix de l'Art, s'obtindrà una entrada gratuïta als jardins de Santa Clotilde, una entrada i consumició gratuïta al Gran Casino Costa Brava, i dues hores gratuïtes als pàrquings municipals de Lloret de Mar.

La gran diversitat d'opcions de restauració que ofereix Lloret de Mar fa possible que quedin cobertes les expectatives de la gran majoria de paladars.

LA DADA

25
restaurants i hotels
de Lloret de Mar ofereixen menús durant tot el mes basats en la cuina del peix i el marisc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.