Societat

laboral

Protesta de treballadors socials de la Selva

Els treballadors d'atenció social de l'empresa CLECE, empresa subcontractada pel Consell Comarcal de la Selva, han convocat per avui al migdia una protesta a Santa Coloma de Farners amb un recorregut que finalitzarà a les oficines de benestar social del Consell Comarcal.

Els treballadors protesten perquè, segons expliquen, el consell no està pagant a l'empresa i aquesta els ha comunicat que al desembre tancarà perquè no pot pagar els treballadors. Des del Consell Comarcal es va dir en l'últim ple que els ajuntaments i la Generalitat endarrereixen els pagaments i que per això no s'està al dia, però els treballadors no entenen que, segons diuen, això només passa a la comarca de la Selva. “CLECE té aquests serveis arreu de Catalunya, però això no passa ni al Vallès ni al Maresme ni enlloc més”, va explicar ahir una treballadora. L'empresa té a la Selva 45 empleats, que fan el servei d'atenció domiciliària per a persones malaltes sense recursos que necessiten ajuda a casa. “Som la part invisible dels serveis socials”, diuen els treballadors, que asseguren que l'empresa els deu diners de fa mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.