Societat

solidaritat

Els instituts públics de Lloret, units per recaptar fons per a ‘La marató' de TV3

Van organitzar una gimcana amb quinze estacions i parades solidàries al passeig Verdaguer

La jornada va acabar amb una exhibició del CH Lloret

Els instituts públics Rocagrossa, Ramon Coll i Rodés i l'Institut Escola Lloret, de Lloret de Mar, van unir-se dimecres per celebrar una jornada solidària per tal de recaptar fons per a La marató de TV3. Els instituts ja havien fet actes per La marató altres anys, però aquest any, a iniciativa del Rocagrossa, han unit els seus esforços i, a més, han fet activitats fora dels centres, amb la col·laboració de l'Ajuntament, Ràdio Lloret i l'hotel Marsol.

Les activitats pensades pels tres centres van començar a les 9 del matí amb una gimcana que tenia quinze estacions arreu del municipi, organitzada pels professors Pere Boada (Rocagrossa) i Joan Carles Borràs (Coll i Rodés).

Paral·lelament, es van instal·lar parades al passeig Verdaguer, on els estudiants de secundària lloretencs venien coques, cafès, xocolata i ornaments de Nadal fets a l'escola, entre altres coses. Els escolars dels centres de primària del municipi van fer sortides fins a la rambla per poder participar en la jornada. “Hi va haver molt bon ambient”, va destacar el director de l'INS Rocagrossa, Joaquim Costa. “Volíem poder ajudar La marató, però també que fossin activitats molt visibles per a la resta del poble. Es tractava d'implicar els alumnes en una causa solidària, però al mateix temps fer una activitat que no fos tancada al centre”, va afegir.

Actuacions diverses

A partir de 2/4 d'1 els alumnes es van desplaçar al pavelló on juga el CHLloret, on les corals dels diferents centres van fer cantades i actuacions musicals, i el pilot Miquel Molina va fer una exhibició de kàrting i va explicar com és la seva feina. L'activitat següent, que va tancar la jornada, va consistir en un clinic del primer equip d'hoquei de Lloret, i es va sortejar un equipament complet del Club Hoquei Lloret per recaptar més fons.

LA XIFRA

3
instituts públics
de Lloret de Mar es van unir dimecres passat en una jornada solidària per ‘La marató' de TV3.

LA FRASE

Volíem implicar els alumnes en una causa solidària, però que no fos tancada al centre
Joaquim Costa
Director de l'INS Rocagrossa

Blanes comença avui els actes venent llibres usats

La ciutat de Blanes té preparades un munt d'activitats per col·laborar amb La marató, la primera de les quals comença ja avui, amb la venda de llibres de segona mà al preu simbòlic d'un euro. L'activitat és organitzada per la Biblioteca Comarcal de Blanes i durarà fins al dia 15. Els llibres que es posaran a la venda procedeixen de diversos donatius.

Aquesta és tan sols la primera d'una bateria d'activitats que s'organitzen a Blanes, des d'entitats, organitzacions i departaments de l'Ajuntament. Totes, amb l'objectiu comú de recollir diners per a La marató de TV3. El programa de Ràdio Blanes Febre d'esport i l'Ajuntament organitzen una de les novetats d'aquest any: una marxa popular que es farà el diumenge 16 de desembre. La marxa sortirà a les 10 del matí des del passeig de Mar, a l'altura del carrer Ample (les inscripcions començaran el mateix dia a 2/4 de 9), i tindrà un recorregut de 8 quilòmetres en terreny pla. El preu de la inscripció serà de 4 euros, que aniran destinats a La marató. Les mascotes també poden participar-hi, i tindran dorsal per 1 euro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.