Societat

VIDA SOCIAL

Xocolatada i globus amb regals en l'encesa de llums de Nadal a Banyoles i Salt

A la ciutat de l'Estany aquest any han instal·lat il·luminació de lloguer, i a la del Gironès, ahir es van repartir 1.500 obsequis de més de cent comerços

L'ambient nadalenc es va estrenar oficialment ahir al vespre a Banyoles, amb l'encesa de la il·luminació de carrers i places. L'acte es va completar amb una cantada de nadales a càrrec de les Veus de l'Estany i una xocolatada popular, a la plaça Major. Una part important dels llums que han instal·lat aquest any l'Ajuntament i l'associació Banyoles Comerç i Turisme són de lloguer. Calculen que d'aquesta manera –va explicar la setmana passada l'alcalde, Miquel Noguer– s'estalviaran uns 10.000 euros. D'altra banda, s'han substituït els llums tradicionals pels de tipus LED en tota la il·luminació. Quant a espais, s'han ampliat a la plaça del Teatre i els carrers del Born i de la Rambla, tots del barri vell. Fora dels llocs més cèntrics, una de les novetats és la instal·lació d'un arbre de llums a la plaça dels Països Catalans, que s'ha finançat amb la col·laboració de dues empreses. Entre altres activitats previstes, destaca la cantada itinerant de nadales que faran alumnes de l'escola municipal de música, el dia 14.

Globus i regals a Salt

D'altra banda, Salt va fer també ahir l'encesa dels llums de Nadal. Els llums s'han col·locat a les zones més comercials del municipi i, com a novetat, aquest any n'hi ha també a la Massana.

L'encesa va anar acompanyada d'una pluja de 1.500 globus a dins dels quals hi havia unes targetes amb regals. Molta gent va acudir al passeig Ciutat de Girona per agafar algun dels globus amb regals, que havien cedit més de cent establiments del municipi. Els regals eren de tota mena, entre ells hi havia estades en una casa rural, rellotges, anells, nits d'hotel, classes de pintura, consumicions, petits electrodomèstics, entrades al teatre i descomptes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia