Societat

equipaments

Jornada per definir com ha de ser l'Ateneu de Salt

Es farà el 29 de març i servirà també per implicar-hi més entitats

L'assemblea de l'Ateneu ha previst dur a terme el dia 29 de març una jornada de treball per definir el projecte del nou equipament popular, que volen impulsar amb el suport de l'Ajuntament.

La trobada ha de servir principalment per concretar el projecte sociocultural de l'Ateneu. Aquesta era una de les peticions que el consistori els havia fet a fi de donar-los suport i, segons assegura l'assemblea, ja tenien previst dur-ho a terme.

La jornada servirà, a més, per a un altre propòsit que també era una demanda de l'equip de govern de CiU: aconseguir el suport de més entitats del municipi –actualment són gairebé una trentena.

L'assemblea es dedicarà els dies vinents a contactar amb entitats que encara no en formen part per convidar-les a la jornada amb l'objectiu que se sumin al projecte.

L'Ajuntament i l'assemblea negocien per intentar tirar endavant l'equipament. El propòsit dels promotors és que sigui un espai gestionat per les mateixes entitats, amb una aportació econòmica –i la d'un tècnic– per part de l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia