Societat

Centenars de persones reclamen a Barcelona “locals dignes” per als esplais

Reivindiquen poder tenir un lloc de trobada amb preus assequibles de lloguer

Esplais Catalans ha impulsat durant to el dissabte una jornada reivindicativa que ha acabat amb una manifestació pel centre de la ciutat

Diversos centenars de persones han reclamat durant aquest dissabte “locals dignes” per als Esplais de tot Catalunya amb diferents activitats al centre de Barcelona, que han acabat amb una marxa fins a la plaça de Sant Miquel, on una monitora d'un d'aquests centres ha llegit un manifest.

Un portaveu de l'entitat Esplais Catalans ha explicat que la reclamació principal d'aquests centres que ofereixen activitats d'oci infantil i juvenil en horari extraescolar és poder comptar “amb locals en condicions i amb uns preus de lloguer que no siguin desorbitats com passa actualment”.

Des de primeres hores del matí, monitors, nens i les seves famílies han dut a terme activitats en cèntriques places com les de Sant Felip Neri o del Rei i han celebrat un dinar a la plaça de Catalunya.

Posteriorment, han iniciat una marxa festiva per diverses cèntriques vies urbanes, amb gegants, capgrossos i grups de percussió, que ha recalat a la plaça de Sant Jaume, i que ha acabat a la plaça Sant Miquel, on s'ha llegit un manifest reivindicatiu i l'animador infantil Noè Rivas ha ofert les seves cançons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia