Política

Crítiques a la licitació, per 16 milions d'euros, de la campanya de publicitat aèria “Comunitat Valenciana”

EUPV exigeix al Consell que renuncie a la campanya i destine els diners a pagar els seus deutes amb les universitats, empreses i ciutadans

La coordinadora i diputada autonòmica d'EUPV, Marga Sanz, ha exigit al Consell que rectifique i retire l'anunci publicat hui al DOCV pel qual es licita la difusió de la marca “Comunitat Valenciana” en avions de companyies aèries per un import de 16 milions d'euros.

“En aquests temps de crisi és obscé gastar eixa quantitat de milions en una campanya promocional de molt dubtosa rendibilitat turística i econòmicament ruïnosa”, ha objectat Sanz.

La diputada ha suggerit al Consell que destine eixos diners “a pagar els seus deutes amb universitats, empreses i ciutadans” i ha afegit que “si tant li preocupa la imatge, podria començar per fer una neteja de càrrecs imputats pels casos Fabra, Gürtel i Brugal”. D'aquesta manera, ha precisat Sanz, “el País Valencià deixaria d'obrir tots els diaris amb notícies vinculades a la corrupció política”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.