Societat

societat

Campanya a Roses contra els venedors ambulants

L'Ajuntament recomanarà als turistes que no els comprin res

L'Ajuntament de Roses recomanarà als turistes que no comprin als venedors ambulants que es posen al passeig Marítim. Segons ha informat Ràdio Girona, el consistori té previst fer una campanya per informar els visitants que els productes del top manta són de procedència desconeguda i representen una competència deslleial per als comerciants locals. Per això, repartirà informació en càmpings i hotels del municipi. Tot i que l'Ajuntament té una ordenança que prohibeix la venda ambulant, aquest estiu cada nit es posen al passeig uns 200 venedors, la meitat que l'any passat.

L'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, ha explicat que la policia local es veu desbordada per “perseguir” aquests venedors ambulants. “La policia local té una altra feina i el que hem de fer és conscienciar la gent que no els fa cap bé comprant material que no se sap d'on l'han tret”, explicava l'alcaldessa. Per això, Casamitjana no aposta per regular la situació com estan fent alguns municipis costaners.

També a Lloret de Mar aquest estiu la policia local ha aixecat 146 actes d'infracció a venedors ambulants. Són persones, sobretot immigrants, que venen articles com ara braçalets, rellotges i ulleres de sol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.