Salut

L’aplicació i el web de La Meva Salut col·lapsen per l’allau de descàrregues de certificats Covid

La incidència es produeix poques hores abans que entri en vigor el requisit de presentar el passi per accedir a restaurants, gimnasos i residències

Salut admet que el servei funciona amb “lentitud” per un “major volum d’entrades” i treballa per donar resposta a totes les sol·licituds d’accés

L’aplicació i el web de La Meva Salut pateixen afectacions aquest dijous per l’elevat volum de sol·licituds d’accés per accedir a la descàrrega de certificats Covid.

En les darreres hores diversos usuaris han alertat a través de les xarxes socials del col·lapse de la pàgina web i de l’aplicació mòbil a través de les quals es pot descarregar el codi QR que certifica la pauta completa de la vacunació contra la Covid-19, el resultat negatiu de proves diagnòstiques o haver-se recuperat de la malaltia en els darrers sis mesos.

La incidència informàtica es produeix poques hores abans que entri en vigor el requisit del pas Covid per accedir als locals de restauració, gimnasos i residències.

El departament de Salut ha reconegut que l’espai de salut digital experimenta aquesta tarda “lentitud en l’accés per un major volum d’entrades”. Salut assegura que treballa per “donar resposta a totes les sol·licitud d’accés”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia