Política

Isabel-Clara Simó s'adhereix a Solidaritat Catalana

Fins ara, l'escriptora i periodista recolzava la formació com a simpatitzant i havia participat en actes públics

L'escriptora i periodista Isabel-Clara Simó ha formalitzat la seva adhesió a Solidaritat Catalana per la Independència, la candidatura liderada per Joan Laporta, Alfons López-Tena i Uriel Bertran.

Fins al moment, havia donat suport com a simpatitzant al projecte i va ser l'encarregada de presentar i llegir el manifest de la formació el passat 23 de juliol a la plaça del Rei de Barcelona, davant algunes personalitats del món cultural, social i polític català.

La seva incorporació li permetrà participar com a candidata i votar en el procés de primàries per escollir els candidats del partit.

L'escriptora d'Alcoi (Alcoià) és considerada una de els autores modernes més importants de literatura catalana. Ha estat guardonada en diverses ocasions i, entre d'altres distincions, el 1993 va rebre el premi Sant Jordi per La Salvatge oel 1999 li va ser concedida la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria literària.

Solidaritat Catalana considera que amb la incorporació d'Isabel-Clara Simó “es veu notablement reforçat i es consolida com el pal de paller de l'independentisme emergent que es presentarà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.