Política

Un altre conseller nacional de CDC s'incorpora al projecte de Laporta

Carles Pagès marxa a Solidaritat Catalana lamentant que Convergència “desaprofiti una oportunitat única de col·locar-se al capdavant del sentiment d'independència”

Afegeix que “seguirà el seu treball al costat dels seus companys Alfons López Tena i Laia Escarrà”, dins de Solidaritat Catalana per la Independència

El conseller nacional de CDC Carles Pagès ha decidit abandonar el partit i marxar a Solidaritat Catalana per la Independència, impulsada per l'expresident del Barça, Joan Laporta.

Pagès segueix l'exemple de Laia Escarrà i d'Alfons López Tena, tot lamentant que CDC “desaprofiti una oportunitat única de col·locar-se al capdavant del sentiment d'independència”.

Es tracta ja del tercer conseller nacional de CDC que decideix abandonar el partit i fitxar per Solidaritat Catalana.

Carles Pagès, militant des del 1994 i membre també de l'executiu de l'Agrupació de la Dreta de l'Eixample i de la Taula Nacional per la Immigració, s'ha dirigit per carta a Felip Puig, per comunicar-li la seva baixa del partit.

En la carta, Pagès argumenta que “encara tenia esperances que CDC representés el sentiment independentista de la majoria del poble català”, com ho va deixar palès el partit en la manifestació del 10 de juliol.

Agraït per la feina feta, sí que lamenta “profundament” que la formació “desaprofiti una oportunitat única de col·locar-se al capdavant del sentiment d'independència”.

“És per això que, sense ressentiments, tot esperant que repenseu la vostra por a fer un pas al front, em veig amb la obligació moral, per tal de ser coherent amb els meus ideals i la meva trajectòria política, a demanar-vos la baixa”, conclou Pagès, que afegeix que seguirà el seu treball al costat dels seus companys Alfons López Tena i Laia Escarrà, dins de Solidaritat Catalana per la Independència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.