Necrològiques

Jaume Arovitx i Vila

Restaurador, va inaugurar i regentar l’hostal restaurant Sant Marçal d’Amer

En Jaume Arovitx d’Amer ens va deixar el dia 9 de març del 2022, a l’edat de 74 anys, víctima d’una llarga malaltia.

Dels divuit o vint companys de la primera comunió i de la comunió solemne, en falten set, que són els següents: Carme Roure i Negre, de Can Graix; Anna Maria Font i Pol, de Can Xico; Joan Pujol i Carreras, de Can Selló; Salvador Johé i Colomer, de Can Xacas de Dalt; Miquel Bassa i Rodríguez, de Can Allaurons; Joan Horta i Fullà, de Can Pons de Dalt, i l’esmentat Jaume Arovitx i Vila, de Can Segarra.

Era natural de l’hostal Can Segarra de Brunyola. Quan es va casar, es va establir definitivament a Amer. A prop de la cruïlla de les aigües Fonter va construir el restaurant Sant Marçal, amb una piscina i dormitoris, que va regentar amb la seva família.

La penúltima vegada que vam coincidir va ser al castell de Brunyola, on feia una exposició de talla de fusta amb motiu de la festa major. Era un manetes. A més de la bona cuina, feia de paleta autodidacte, i feia veritables obres d’art.

Ha deixat la dona, Maria Teresa Güell i Arnau, i els fills, Santi (+) i Fanny, i el net Biel. La missa per la seva ànima es va celebrar el dia 11 de març del 2022 a l’església de Santa Maria d’Amer, que estava plena de gom a gom.

Amic Jaume, EPD.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia