Argentina, campiona de la Copa Amèrica

Catalunya serà la seu de la Copa Amèrica l'any 2010

El partit ha començat malament per a Catalunya, que d'entrada s'ha trobat amb un gol en contra, com li va passar en el partit inaugural del campionat, en què va anar a remolc bona part del partit. Durant tota la primera part, Catalunya s'ha esforçat per empatar el matx, i ho ha aconseguit a les acaballes, amb un gol de Marc Navarro.

Però la segona part també ha començat malament, amb un gran gol de Lucas Martínez, que ha avançat l'Argentina de nou. En aquesta ocasió, però, la reacció catalana ha estat immediata, i l'empat a 2 ha pujat al marcador de seguida, amb el gol de Miquel Masoliver.

L'Argentina ha dut bona part de la segona part la iniciativa al partit, marcant-ne el ritme i dificultant el desplegament ofensiu català. A falta d'11 minuts, Lucas Ordóñez ha fet un gol inverosímil que ha tornat a avançar l'Argentina en el marcador. El primer partit de la competició s'estava repetint. Aleshores, Catalunya també perdia 2 a 3 i es va imposar al final per 6 a 3.

A 6 minuts del final, pilota al pal d'Ivan Tibau, en plena ofensiva catalana per empatar el matx, assumint els consegüents riscos defensius. Els intents de Catalunya per empatar de nou han topat amb el porter argentí sistemàticament, i quan el superaven, era el pal que impedia el gol.

Quan Catalunya ho provava a la desesperada, l'Argentina ha fet el 4 a 2, i ha sentenciat el partit i el torneig.