Cultura

Fina Brunet deixa TV3 i serà nova cap de comunicació del Síndic Greuges

Mariona Bassa ocuparà el seu lloc com a presentadora del 'Telenotícies Comarques'

La periodista Mariona Bassa serà la nova presentadora del Telenotícies Comarques en la seva edició de Barcelona en substitució de Fina Brunet, que abandona aquest espai informatiu de TV3 per incorporar-se com a nova directora de Comunicació i Gabinet del Síndic de Greuges.

Brunet (Blanes, 1962) ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents mitjans de comunicació, sobretot a Televisió de Catalunya, on ha treballat en diversos programes i serveis informatius des de 1986, any en què va guanyar un concurs públic per accedir a la cadena.

La periodista, que actualment presentava l'edició barcelonina del Telenotícies Comarques, deixa ara la cadena per assumir nous reptes professionals com a directora de Comunicació i Gabinet del Síndic de Greuges, càrrec que assumirà a partir del pròxim 15 d'octubre, segons que ha informat avui aquesta institució.

Brunet s'encarregarà de coordinar la difusió de les publicacions de l'oficina del Síndic i serà la responsable de la comunicació interna i externa de la institució.

La periodista Mariona Bassa, que fins ara s'ocupava de l'espai L'entrevista del canal 3/24, serà qui substitueixi Brunet al capdavant del Telenotícies Comarques.

Llicenciada en Ciències de la Informació, Bassa es va incorporar el 1990 a l'equip de professionals de Televisió de Catalunya, on ha estat redactora en diferents seccions dels serveis informatius de la cadena i ha participat en l'elaboració de diversos reportatges del programa 30 Minuts.

També ha presentat De Vacances i ha format part d'equips especials enviats al Pròxim Orient i a l'Iraq. Des de fa tres anys presentava les edicions matinals del 3/24.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.