Esports

Nova jornada positiva per a la selecció catalana a la Copa Amèrica

Hoquei patins

L'equip català que disputa a Buenos Aires (Argentina) la Copa Amèrica d'hoquei sobre patins del 2008 ha guanyat per 6 gols a 3 una selecció de jugadors locals en un partit celebrat aquest dimecres a la matinada. El rival de Catalunya substituïa la selecció nacional del Paraguai, que finalment no ha participat a la Copa Amèrica tal com estava previst.

El resultat de l'enfrontament, que ha tingut la consideració d'amistós per no celebrar-se entre dues seleccions nacionals, no computa a la classificació general del torneig de manera que Catalunya segueix amb els 3 punts aconseguits aquest dimarts en superar Xile, en partit oficial, per 8 gols a 1.

Catalunya participa per segona vegada a la Copa Amèrica d'hoquei sobre patins, competició que organitza la Confederació Sud-americana de Patinatge, com a membre de ple dret d'aquest organisme federatiu internacional.

La primera participació catalana a la Copa Amèrica, el passat any 2007, es va saldar amb una segona plaça darrera d'Argentina, guanyadora de la competició.

El següent rival dels patinadors catalans serà el combinat del Brasil, amb qui s'enfrontaran aquest dimecres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.