Societat

L'Ajuntament fa marxa enrere i accepta que la Telecogresca se celebri el divendres 18 d'abril

Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit fer marxa enrere i donar permís perquè se celebri la Telecogresca 2008 el divendres 18 d'abril al Parc del Fòrum, tal com s'havia previst inicialment. D'aquesta manera, el consistori accepta que es porti a terme aquesta tradicional vetllada, que arriba a la trentena edició, deixant de banda "de forma excepcional" el nou pacte de soroll a què s'havia arribat per a la zona del Fòrum i que va posar en perill la realització de la festa.
El consistori va negar als organitzadors la llicència per celebrar la Telecogresca 2008 el divendres 18 d'abril, perquè queia en divendres i el transport públic tanca a mitjanit, un fet que, segons la nova ordenança que regula l'ús de l'espai de la via pública, podria originar problemes de seguretat. És per això que l'Ajuntament va proposar com a alternativa el dia 19. El problema, però, era que els organitzadors ja tenien tancades algunes de les actuacions musicals per al divendres 18 i per això reclamaven al consistori que fes una excepció, tal com també fa en altres ocasions, com la Mercè i el Primavera Sound.

A la web de la Telecogresca, que organitzen els estudiants de telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), s'anuncia oficialment el permís rebut del mateix alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, dijous passat. Així mateix, els organitzadors també han desconvocat la protesta prevista per dimecres, dia 5.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.