HOQUEI SOBRE PATINS

La Golden Cup de Blanes tornarà a tenir competició femenina

Es jugarà del 18 al 22 de juny i Catalunya ja coneix els rivals

La sisena edició de la Golden Cup de Blanes tornarà a tenir competició femenina, que no es va poder disputar en la darrera edició per falta de pressupost. La competició es jugarà del dijous 18 al diumenge 22 de juny, i enguany tornaran a estar en joc sis conjunts masculins i quatre de femenins com en les edicions del 2006 i 2007. Les seleccions catalanes ja tenen rivals confirmats per aquesta edició, en què la masculina defensarà el títol que va aconseguir en la passada i la femenina buscarà tornar a guanyar després del parèntesi de l'any passat.

En la categoria masculina, Catalunya, Itàlia i el Viva Hábitat Blanes jugaran per sisè cop –han estat presents en totes les Golden Cup–, mentre que França hi serà per cinquena vegada, Angola hi jugarà per segon cop després del seu debut de l'any passat, i Àustria s'estrenarà. En la recuperada competició femenina, Catalunya tindrà com a rivals Itàlia i França, que hi van ser en la darrera edició disputada, i una selecció de jugadores gironines.

La Golden Cup servirà una vegada més com a preparació a les seleccions d'Itàlia, França i Angola, que disputaran del 4 a l'11 de juliol el campionat del mundial d'hoquei sobre patins a Vigo. Itàlia, que va ser tercera en l'europeu del 2008 i quarta en el mundial del 2007, sembla el rival més complicat per a Catalunya i el Viva Hábitat Blanes, els dos conjunts que han guanyat el títol. En noies, França, quarta en el darrer europeu del 2007, serà la principal rival de la selecció catalana.

LA SISENA GOLDEN CUP DE BLANES

Participants masculins
Catalunya
sisena edició
Itàlia
sisena edició
França
cinquena edició
Angola
segona edició
Àustria
primera edició
Viva Hábitat Blanes
sisena edició
Palmarès masculí
2004
Catalunya
Blanes
2005
Catalunya
Blanes
2006
Blanes
Itàlia
2007
Blanes
World Protex
2008
Catalunya
Blanes
Participants femenins
Catalunya
tercera edició
Itàlia
segona edició
França
segona edició
Selecció gironina
primera edició
Palmarès femení
2006
Catalunya
Alemanya
2007
Catalunya
França
2008
No es va disputar
Dies de competició
18, 19, 20 i 21 de juny al pavelló municipal de Blanes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.