HOQUEI SOBRE PATINS

El Viva Hábitat Blanes fitxa Selva

El davanter Sánchez i el porter Calonge seran les dues baixes del conjunt blanenc

El davanter del Noia Freixenet Josep Maria Selva ha estat el primer, i únic fitxatge, del Viva Hábitat Blanes per a la propera temporada. El jugador de Barcelona, de 23 anys, ha estat les darreres quatre temporades al conjunt de Sant Sadurní, al qual va arribar el 2005 provinent del Lleida. Jepi Selva va guanyar amb el Noia la copa del Rei del 2008, va formar part de la selecció espanyola que va guanyar el mundial de Montreux el 2007, i també va ser un membre destacat de la selecció catalana que va ser segona en la copa d'Amèrica del 2008.

Segons va explicar el president del Viva Hábitat Blanes, Josep Ridaura, aquest serà l'únic fitxatge del conjunt blanenc amb vist a la temporada vinent i l'equip queda tancat, tot i que estan buscant un porter jove perquè sigui el suplent. De la plantilla d'aquesta temporada, només hi haurà dues baixes, la del porter Xavier Calonge i la del davanter Miguel Ángel Sánchez, que es va incorporar en l'inici d'aquest curs provinent del Tenerife, però que no ha disposat de minuts. El tècnic Francesc Sucarrats i la resta de jugadors, Ernest Freixas, Dani Rodríguez, Kimi Ridaura, David Plaza, Xavier Armengol, Àlex Ridaura i Ramon Benito continuaran la temporada que ve en tenir contracte en vigor, mentre que el capità Benito va renovar per una temporada més a mitjan d'aquesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.