Economia

El grup clínic català Werfen paga 107 milions per Inova

Sumant el centre d'Inova a San Diego, la companyia catalana compta ara amb un total de cinc centres d'investigació

El grup de material clínic i hospitalari Werfen Life, propietat de la família Rubiralta, ha pagat 107 milions d'euros per adquirir la nord-americana Inova Diagnostics. Creada el 1987 per un grup de científics, Inova Diagnostics és líder en la detecció de malalties autoimmunes, és a dir, aquelles en què el sistema immunitari es converteix en agressor i ataca òrgans del cos en lloc de protegir-los.
Amb l'adquisició als Estats Units, la companyia presidida per Josep Maria Rubiralta reforça l'aposta per l'alta tecnologia de diagnòstic i amplia la plantilla a 3.500 treballadors, 400 dels quals dedicats a R+D.

El grup de material clínic de la família Rubiralta va néixer el 1966. Des de la dècada dels 90 ha protagonitzat un procés d'expansió que ha multiplicat els resultats des dels 130 milions d'euros el 1991 fins als 700 milions que factura ara.

Sumant el d'Inova a San Diego, Werfen compta ara amb cinc centres d'investigació: Lliçà d'Amunt, Lexington (Massachusetts), Oranenburg (Nova York) i Sunrise (Florida).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.