La videovigilància ha fet reduir el nombre de robatoris a Sitges, segons el govern

El nombre de robatoris en domicilis a Sitges ha tingut una «davallada significativa» enguany gràcies al nou sistema de videovigilància a les urbanitzacions, segons el regidor de Prevenció i Seguretat Ciutadana, Antoni Caballero (PSC). Amb motiu de la reunió semestral de la junta de seguretat local, Caballero ha explicat que entre el maig i l'octubre del 2009 el nombre de robatoris en domicilis ha estat de 68, gairebé la meitat respecte al mateix període de l'any passat. Per Antoni Caballero, el nou sistema de videovigilància a les urbanitzacions «té molt a veure amb aquesta baixada del nombre de robatoris, per la funció dissuasiva que compleix».

En aquest sentit, el regidor de Prevenció i Seguretat Ciutadana de Sitges ha deixat palès «el bon treball i la bona coordinació i col·laboració» entre la policia local i els Mossos d'Esquadra.

En la reunió entre els dos cossos també van presentar-se les dades en matèria de venda ambulant. De maig a octubre del 2009 s'han decomissat 7.642 unitats de productes (el 2008 van decomissar-se'n 19.000) i ambdós cossos han fet 136 detencions.

La policia local, els Mossos d'Esquadra i la regidoria de Prevenció i Seguretat Ciutadana componen en l'actualitat la junta de seguretat local de Sitges, que es reuneix de manera periòdica per valorar les diferents dades i actuacions al municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.