Successos

SEGURETAT

Atrapen dos homes i una dona rondant per Llagostera amb un revòlver al cotxe

Els Mossos, amb l'ajuda de la Policia Local de Llagostera, van detenir dimecres els dos homes i una dona d'entre 36 i 51 anys, veïns de Girona, Bescanó i Cassà de la Selva, que van atrapar quan feien rondes amb cotxe per Llagostera i portaven a la part del darrere del vehicle un revòlver del 22 i 48 cartutxos.

Al voltant de 2/4 de 6 de la tarda, una parella de mossos de paisà van detectar un cotxe que els va resultar sospitós perquè anava massa a poc a poc. El van començar a seguir i van veure que anava cap a les urbanitzacions i que semblava que vigilaven. Llavors els Mossos van demanar suport a la policia local i junts van aturar el vehicle i van identificar els ocupants. I dins del cotxe hi van descobrir l'arma i la munició. Com que cap dels tres va poder justificar la procedència del revòlver, se'ls va detenir per un delicte de tinença il·lícita d'armes. Tots tres van ser alliberats després de declarar davant dels Mossos i s'espera que el jutjat els citi més endavant. Els dos homes tenen antecedents i un d'ells, David Casas Macau, és un vell conegut de la policia, per les nombroses detencions que va acumular a finals de la dècada dels anys 90 del segle passat. Casas Macau va anar a judici, però va ser absolt, d'un reguitzell d'atracaments a gasoliners perpetrats per tres homes que s'alternaven i que arribaven als locals amb moto i casc. També va ser detingut al 2000 a Arbúcies en una situació molt similar a la d'aquesta setmana a Llagostera. Els Mossos el van detenir quan amb dos companys es preparaven per assaltar un mas i duien al cotxe armes i carn amb productes narcòtics per deixar fora de joc els gossos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia