Successos

Entreguen la sospitosa del crim del bidó de Lloret de Mar

Arriba des de l'Argentina Norma Beatriz Kuike, la tarotista que hauria entabanat i matat Ana María Martos

L'Argentina ha entregat finalment al jutjat de Blanes Norma Beatriz Kuike, la ciutadana argentina reclamada com a sospitosa de ser l'autora material de la mort d'Ana María Martos, la veïna de Sant Feliu de Llobregat que va estar nou anys desapareguda, fins que, el juny del 2013, el seu cadàver va ser trobat entaforat dins d'un bidó enterrat en una finca de Lloret de Mar.

Segons va avançar l'agència ACN, ahir, a primera hora del matí, Kuika va aterrar a l'aeroport de Barajas de Madrid en un vol procedent de Buenos Aires i conduïda per la Interpol. El jutjat de Blanes ha dictat la interlocutòria de presó i la suposada autora material de la mort de Martos estarà entre reixes fins dilluns, quan està previst que passi a disposició judicial.

El jutjat de Blanes va dictar dues ordres internacionals de detenció contra Kuike i el seu fill per la seva suposada implicació en el cas. El 14 de juny del 2013, els van detenir a tots dos a l'Argentina. Les autoritats argentines van concedir l'extradició de la dona, però van denegar la del seu fill, Diego Ismael Felipoff, a qui reclamaven per haver estafat la víctima, ja que el delicte ja havia prescrit.

La tercera detenció va tenir lloc a Lloret de Mar. Es tracta de Josep Maria Tarragüell, que va admetre que havia enterrat el cos de Martos en una finca després de trobar-la morta al garatge de casa seva. Tarragüell va ingressar a la presó, però després l'Audiència de Girona el va deixar en llibertat sota una fiança de 3.000 euros. Nega qualsevol implicació en la mort de la dona i diu que tampoc no va veure com va morir, tot i que sí que admet que va arribar a casa seva viva acompanyada de Beatriz Kuike.

LA XIFRA

9
anys
va estar desapareguda Martos fins que el seu cos va ser trobat el juny del 2013 en una finca de Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia