Successos

Segrest exprés d'un paleta que passejava el gos a Lloret

Dos encaputxats el van abordar a Sant Pere del Bosc, el van introduir lligat amb brides a la seva furgoneta i volien dur-lo a casa seva a buscar diners

Li van acabar robant 3.000 euros

Segrest exprés a plena llum del dia a Lloret de Mar. Un petit empresari de la construcció, que el passat dilluns dia 9 passejava el seu gos per la zona de Sant Pere del Bosc, va ser abordat per dos homes encaputxats que el van lligar de peus i mans amb brides i després el van ficar dins de la furgoneta amb què l'home havia arribat fins al bosc on passejava la mascota.

Segons la denúncia que va presentar l'empresari, un cop el van tenir immobilitzat dins de la furgoneta, un dels assaltants encaputxats es va posar al volant del vehicle i van dir que anaven cap a casa de la víctima a buscar els diners que hi tingués. Van baixar amb la furgoneta per la carretera de Sant Pere del Bosc i un cop van ser a l'avinguda de Vidreres, ja a l'entrada de Lloret, a l'altura del supermercat Caprabo, la víctima va fer un intent d'escapar-se i de cridar l'atenció de la gent sobre la seva situació. Aquest incident va fer que els assaltants decidissin girar i tornar a pujar cap a la zona de Sant Pere del Bosc. L'empresari va sentir que els dos homes es queixaven dient que algú els havia vist i davant el temor van decidir emprendre el camí de tornada. Quan van tornar a ser en zona emboscada i lluny de la vista de la gent, els encaputxats van aturar la furgoneta i es van dirigir a la seva víctima amb serioses amenaces dient-li que no sortís del vehicle, on el tenien lligat de peus i mans. Els encaputxats, segons l'empresari, se li van endur la cartera, on portava 3.000 euros, i després van fugir a peu.

Passada una estona, el constructor es va poder deslligar i va anar a demanar ajuda i va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que van ser alertats de l'incident pels volts de les 11 del matí. La víctima tenia contusions al cap que li van provocar els assaltants quan el van arreplegar per la força i el van lligar.

La policia científica va anar a l'escenari on es va perpetrar l'assalt per intentar trobar algun rastre dels autors d'aquest singular assalt a un empresari de Lloret.

LA DATA

09.03.15
un constructor
va ser assaltat i segrestat per dos encaputxats a Lloret de Mar

L'HORA

10.45
és l'hora
en què es va rebre l'alerta que s'havia produït un assalt violent

LA XIFRA

3.000
euros
es van endur de botí els assaltants

LA XIFRA

2
homes encaputxats
van sorprendre la víctima a la zona de Sant Pere del Bosc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia