Cultura

Mor el periodista Manuel Tarín Iglesias als 87 anys

Va dirigir Ràdio Barcelona des del 1963 fins al 1973, any que es va convertir en director d''El Noticiario Universal'

El periodista Manuel Tarín Iglesias, exdirector de Ràdio Barcelona i fundador dels premis Ondas, va morir ahir a Barcelona als 87 anys. El funeral tindrà lloc demà a tres quarts de deu del matí al tanatori de les Corts, de Barcelona.

El periodista va fundar la revista Ondas, que ha presentat la iniciativa dels premis Ondas, i del Club de la 'Llave de Barcelona', al costat del vescomte de Güell, una distinció atorgada a centenars de persones.

El reporter, pare del també periodista de La Vanguardia Santiago Tarín, també va fundar el Serenísimo Capítulo de Caballeros del Vino, entitat que ha impulsat la promoció de la viticultura catalana.

Manuel Tarín va estar lligat a Barcelona tota la seva vida. Periodista fet per si mateix, va ser director de Ràdio Barcelona des del 1963 fins al 1973, any que es va convertir en director del diari vespertí El Noticiario Universal, on va estar fins al 1977.

Tarín va escriure tres llibres: Los años rojos, autobiogràfic, la novel·la Pena de vida i Pierre Lava, de temàtica històrica.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.