Sense - El Punt

El Certamen Internacional de Bandes continua hui i demà al Palau de la Música

L'Amistat de Vilafranquesa guanya per davant de la Pobla de Vallbona i d'Anna

Aquesta vesprada de dissabte 20 de juliol, continua l'audició de les bandes de música inscrites en la secció primera del Certamen Internacional de Bandes de Música de València.

La sala Iturbi del Palau acull des de primera hora del matí, part de les associacions musicals inscrites en aquesta secció i continuarà les audicions a partir d eles 17 hores, moment en què arribaran les formacions musicals de Campo de Criptana, El Villar i Alaquàs respectivament.

Pel matí han intervingut les societats musicals de Quart de Poblet i Mislata que, a més d'interpretar un pasdoble de lliure elecció han coincidit a interpretar l'obra obligada del compositor valencià Francisco Bort Ramon, “Variacions iròniques”.

Premi per a Alacant

Quan ala secció segona, la Societat Musical l'Amistat de Vilafranquesa, ha estat la guanyadora d'aquesta secció, per davant d ela Corporació Musical d ela Pobla de Vallbona —que ha restat en segona posició— i de la Societat Musical Nova Artística d'Anna, que ha ocupat el tercer lloc d'aquesta categoria.

En la jornada d'ahir competiren també l'Agrupació Musical “Amigos de la Música” de Mancha Real i “Nova Banda de Vilatuxe” de Pontevedra.

La de Veneçuela

Com a banda convidada durant la jornada de hui, està prevista la intervenció de la Banda Simfònica Juvenil “Simón Bolivar” de Veneçuela, que interpretarà diverses partitures del compositor valencià Ferrer Ferran així com d'altres composicions pròpies del seu país d'origen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.