La Setmana de la Solidaritat vol abastar més sectors de la societat civil

La Setmana de la Solidaritat d'aquest any s'ha tancat amb un balanç positiu dels organitzadors. Destaca sobretot la implicació de diferents sectors de la societat civil que no estan estrictament vinculats a les organitzacions solidàries i ja pensen en quines línies de treball seguir per aconseguir que la propera sigui encara més participativa. El regidor de Ciutadania i Convivència, Josep Pera, assegura que amb vista a l'any vinent estudiaran de quina manera es pot obrir la participació als esplais de la ciutat i té previst mantenir converses amb els responsables dels ajuntaments de Montgat i Tiana per veure si les entitats d'aquests dos municipis que treballen en l'àmbit de la cooperació poden tenir cabuda en la propera fira.

Entre les activitats programades, Pera destaca la bona resposta de les sessions de contes del món a les biblioteques, que aquest any es feien per primer cop, i l'exposició fotogràfica Escoles d'altres mons de Kim Manresa, que, segons el regidor, «la seva qualitat artística l'ha obert a persones que no estan especialment implicades amb la solidaritat». La mostra tornarà a Badalona l'any vinent perquè les escoles puguin visitar-la i fer un treball de reflexió sobre les imatges que integren l'exposició. S'instal·larà a partir del 15 de març al centre cívic de la Salut i del 6 al 21 d'abril al centre cívic de Dalt la Vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.