Economia

Un actor espanyol, observador internacional

La Coordinadora Nacional destaca la "valentia" de Javier Gutiérrez, conegut popularment pel seu paper a 'Los Serrano'

Un actor espanyol ha trencat la crònica tebior de l’anomenat sector d’artistes progressistes de l’Estat amb el fet català. Es tracta de Javier Gutiérrez, personatge d’extensa trajectòria teatral, el Josico a la sèrie televisiva Los Serrano i de diverses pel·lícules com El penalti más largo del mundo, que ha acceptat involucrar-se en la consulta del 20-J com a observador internacional. Gutiérrez (Ferrol, 1971), gallec de naixement i actualment resident a Madrid, compartirà observació amb un representant tirolès i una metge de Nova York d’origen cubà.

“La decisió de Gutiérrez és un fet inèdit i el més singular és que no l’he hagut de convèncer. Creu en la democràcia i vol ser aquí per demostrar-ho”, va explicar la responsable de relacions internacionals de la Coordinadora, Anna Arqué. “Li agraïm la valentia. No és fàcil el que ha fet. Ell pot obrir la porta a tota una comunitat espanyola que les enquestes diuen que està a favor que els catalans tinguem el que decidim. Per a la consulta és un pas important i té un gran significat”, va explicar Arqué.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.