Cultura

Tinet Rubira deixarà Gestmusic Endemol per incorporar-se a LaQuimera

Actualment Rubira és el director del programa televisiu 'Operación Triunfo'

El director del programa televisiu Operación Triunfo, Tinet Rubira, deixarà Gestmusic Endemol quan s'acabi la 7a edició del concurs per incorporar-se a la productora barcelonina LaQuimera, formada per mitja dotzena de socis i que combina el periodisme amb l'entreteniment.

Fonts de LaQuimera han explicat que la incorporació de Rubira, a final del mes de juliol, com a soci i director creatiu suposa per part d'aquesta empresa "una aposta pels formats d'entreteniment i pel potencial de les noves plataformes audiovisuals".

Amb una vintena d'anys d'experiència a la televisió, Tinet Rubira ha estat vinculat a Gestmusic Endemol els últims catorze anys com a director de programes i com a director creatiu de Portalmix (el portal d'entreteniment d'Endemol a Internet) des del 2008.

En la seva llarga trajectòria, ha dirigit programes com Hotel Glam, La Granja, El Bus, Cantamania, El invento del siglo i Vídeos Vídeo, i ha treballat, a més de a l'Estat espanyol, a Portugal i a l'Argentina.

LaQuimera, per la seva banda, és una productora audiovisual formada per un equip de cinc periodistes (Josep Morell, Valentí Roda, Josep Serra, Jordi Vilar i Oriol Vilaseca) que compleix cinc anys, i que ha ideat i realitzat una vintena de formats televisius per a TVE, Cuatro, Canal+, Televisió de Catalunya i BTV, entre d'altres cadenes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.