Cultura

L'exposició 'Chillida Codis' arriba a l'Hospitalet de Llobregat

La sala Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) acollirà del 6 de setembre al 21 d'octubre l'exposició Chillida Codis, de l'artista Eduardo Chillida, amb obres compreses entre 1970 i 1995, segons ha informat la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació.

L'exposició, que passarà per Terrassa (Vallès Occidental) i s'acabarà a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), està formada per 33 aiguaforts, una litografia, dues xilografies, quatre serigrafies i una punta seca.

Chillida Codis, que recull alguns gravats que tenen relació amb Catalunya com Barcelona i Homenatge a Joan Prats, fa referència a una sèrie de normes creades per l'escultor relacionades amb la geometria i l'estètica per arribar a un equilibri entre el blanc i el negre.

L'obra de Chillida és present en més de 20 museus de tot el món i s'ha exposat en ciutats com Berlín, Londres i Nova York. L'any 2000 es va inaugurar el Museu Chillida-Leku, un espai monogràfic dedicat a l'obra de l'artista, prop d'Hernani.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.