Necrològiques

Obituari

Ramon Planes i Serra

Mestre i artista

L'artista i mestre Ramon Planes i Serra (Lleida 1953) va morir diumenge passat a Olot, on vivia des de feia 41 anys, poques hores després de la presentació del cartell del carnaval de la capital garrotxina, del qual era l'autor. Va morir d'una aturada cardíaca.

Planes havia participat dissabte passat al vespre en l'acte de presentació del cartell al Casal Marià, on també es van presentar el rei i la reina de l'edició d'aquest any i, posteriorment, al sopar de penyes. Ramon Planes va arribar a Olot quan tenia 23 anys perquè va escollir l'escola Malagrida per exercir de docent. Va demanar la plaça a la ciutat per poder matricular-se a l'Escola de Belles Arts, ja que l'activitat artística va ser sempre la seva gran passió. El seu estil s'emmarca dins del realisme abstracte. Un dels seus companys artistes recordava que ell mateix explicava que l'art era una manera d'entendre i d'explicar el món i un mateix. Ramon Planes deixa un fill.

La cerimònia d'acomiadament se celebrarà avui dimarts, dia 14 de febrer, a les dotze del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia