Necrològiques

Alfons Teixidó Pradas

En ‘Fonsu’ fruiter del Pont Major

El dia 15 de setembre del 2017 va morir Alfons Teixidó Pradas a l’edat de 68 anys. Va néixer a Girona, tot i que de ben petit també va viure uns anys a Sant Medir, a Campdorà, Sant Narcís i finalment es va establir als Salesians.

Recordo que als 10 o 12 anys anava a collir avellanes a casa d’uns seus oncles a Brunyola (per guanyar algunes pessetes). Als 14 anys aproximadament, es va dedicar a fer de dependent en una fruiteria de Girona. Quan va tenir el carnet de conduir, es va plantar pel seu compte anant a mercats setmanals de venda de fruita. Sempre les anava a comprar d’origen i directament a fructicultors: taronges i mandarines a la Ribera d’Ebre; les pomes, peres i préssecs a les terres de Lleida. Durant el servei militar va haver de parar la seva activitat. Actualment aquesta feina la continua fent la seva família.

Estava casat amb Montserrat Carreras Casadevall i tenia tres fills, David, Jordi i Núria; les joves Arantxa i Lourdes; la seva mare, Conxita; sis nets; el germà Joan i les germanes Lluïsa i Dolors. Era una persona coneguda, sobretot a les places de Girona, Banyoles i Palafrugell. La cerimònia religiosa per la seva ànima es va fer el dissabte dia 16 de setembre al Santuari Santa Maria Auxiliadora (Salesians) del barri gironí del Pont Major.

En pau descansi.

(*) Jaume Vilà recorda la figura del seu cosí Alfons Teixidó, que va morir el 15 de setembre del 2017 als 68 anys

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia