Necrològiques

Adeu a la Margarita de Can Gallart

Margarita Planas Quintana va néixer al mas Roger, Maçanet de Cabrenys, el 1943 i fou la segona de tres germans, l’Esteve i en Francesc. Als sis anys la seva família anà a viure a Can Gallat, on ha viscut fins avui. Va anar a l’escola amb la mestra Pilar Puig i fou una alumna excel·lent; ja de ben petita va ser una gran aficionada a la lectura. Seguint el tarannà familiar, Can Gallat va continuar sent un lloc d’acollida per a molta gent, sempre hi trobaves algú anant a buscar ous, llet, aviram o fent-la petar. La Margarita, amb generositat, atenia els visitants i els ajudava en qualsevol necessitat.

Es va casar amb Joan Subirós, en qui ha tingut sempre un valuós suport, i van tenir en Josep Maria i en Marc; els seus germans sempre han fet pinya a tirar endavant el rem.

Era una dona forta i molt valenta davant l’adversitat, humil, que sempre recordava els sacrificis i vicissituds dels avantpassats, una entesa en herbes remeieres, bona cuinera de plats tradicionals que adorava la família i els nets. Una malaltia sobtada i cruel se la va endur diumenge, dia 21 d’octubre; tenia unes fortes conviccions cristianes i ens ha deixat un gran buit, la recordarem sempre.

Descansi en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia